Foto in glas

Bestel bij All-in Crystal!

Bent u op zoek naar een foto in glas? Dan kunt u deze bestellen bij All-in Crystal. Wij kunnen voor u uw eigen foto in kristalglas laseren en dan heeft u een mooi geschenk voor Valentijn, Vaderdag en Moederdag, verjaardag, bruiloft, geboorte, ter nagedachtenis of voor een andere speciale gelegenheid. Wij kunnen veel voor u betekenen met een foto in glas, ook op zakelijk gebied. Daarvoor richten wij ons op originele kristallen relatiegeschenken, jubilea aandenken, awards of sportprijzen. Er is bij ons volop keuze qua vormen, maten en prijzen en daarom kunt u hier gegarandeerd slagen. Heeft u speciale wensen? Geen zorgen, want ook daarover kunnen wij u informeren. All-in crystal weet alles over een foto in glas en dat delen wij graag met u. Uw wensen staan bij ons centraal en ook maatwerk is daarom mogelijk. U kunt een foto aanleveren en wij kunnen deze voor u bewerken wanneer dat nodig is, daar zijn geen kosten aan verbonden. Leest u daarom nu meer over een foto in glas en wat wij van All-in crystal hierin voor u kunnen betekenen.

Foto in glas bestellen

Het bestellen bij All-in crystal gaat erg eenvoudig. Wij leggen u de werkwijze graag uit:

  • Op onze website kiest u een of meer producten en dan gaat u naar de bestelmodule voor een foto in glas.
  • U kunt nu uw eigen foto laden die u gelaserd wilt hebben in kristal glas.
  • Vervolgens bewerken wij de foto voor u (de achtergrond kan bijvoorbeeld verwijderd worden), zodat het een mooi eindresultaat wordt.
  • U betaalt de bestelling eenvoudig via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, KBC, Mister Cash of Sofort.
  • Vervolgens wordt het product in een luxe geschenkverpakking verpakt en ontvangt u het binnen vijf dagen.
  • Er kan ook telefonisch een spoedverzending aan worden gevraagd voor een foto in glas.

Een uniek cadeau

Wanneer u op zoek bent naar een uniek cadeau of een bijzonder aandenken, dan kunt u nu een eigen foto laten laseren in kristal glas. Vervolgens heeft u een mooi geschenk. U kunt er uzelf en anderen echt mee verrassen. U zult hoge ogen gooien met een prachtig cadeau van All-in crystal.

Zakelijke geschenken

Een foto in glas kan ook als zakelijk geschenk worden gebruikt. Daarbij kunt u denken aan een unieke (sport) prestatie, een jubileum, een fusie of het waarderen van een goede relatie. U kunt daarbij denken aan een logo of een foto van uw bedrijf of vereniging deze kan dan worden gelaserd in kristalglas. Op die manier heeft u een uniek geschenk in handen. Wij van All-in crystal leveren graag origineel maatwerk. Kiest u voor meer geschenken dan kunnen wij u een aantrekkelijke korting bieden. Neem daarover contact met ons op als u interesse heeft en meer wilt weten over de mogelijkheden die All-in crystal u kan bieden.

Diensten All-in crystal

Wij van All-in crystal hebben de beschikking over geavanceerde lasermachines waarmee we afbeeldingen, foto’s en teksten kraakhelder in een hoge kwaliteit kristal glas kunnen laseren. Dit houdt in dat wij dus niet graveren óp het glas, maar laseren uw foto ín het glas. Daarbij maakt onze laserstraal kleine brandpunten midden in het massieve kristal glas zonder daarbij de buitenkant van het glas te beschadigen. Alle punten samen vormen dan uw afbeelding. Door ons kunnen de afbeeldingen alleen gelaserd worden in het door ons aangeboden assortiment kristal glas, in zowel 2D als 3D.

Levertijden

All-in crystal wil u graag optimaal van dienst zijn en toch kunnen wij een korte levertijd hanteren. Nadat wij uw bestelling, foto en betaling hebben ontvangen gaan wij direct voor u aan de slag. Binnen vijf dagen krijgt u de luxe geschenkverpakking via Post NL bij u thuis afgeleverd. Uw pakket wordt zorgvuldig verpakt voor verzending. Als u uw bestelling nog sneller wilt hebben geleverd, dan kan er in overleg altijd een spoedbestelling worden aangevraagd.

2D

Wist u dat gewone foto’s in de loop der jaren verkleuren? Als u kiest voor uw foto in glas dan behoudt deze zijn kwaliteit voor altijd! Daarbij wordt de door u aangeleverde foto scherp en als een plat geheel afgebeeld. Hierbij hanteren wij een voorwaarde namelijk dat u een scherpe originele foto aanlevert. Als een foto niet goed uitkomt in het kristal, dan laten wij u dat meteen weten, zodat we samen naar een goede oplossing kunnen kijken. Als het nodig is dan bewerken wij volledig kosteloos uw foto digitaal voor een beter resultaat of tot een passend formaat. Het is ook mogelijk om uw foto van 2D naar 3D te bewerken, neem hiervoor contact met ons op.

3D modelling

Wanneer u een 3D object of logo wilt laten ontwerpen dan kunnen wij van All-in crystal u hierover informeren. Er is van alles mogelijk, maar het gaat hierbij echt om maatwerk. Daarom horen wij graag wat uw wensen zijn en dan gaan wij graag met u in gesprek om aan te geven wat wij kunnen doen. Daarnaast kunt u op onze zakelijke pagina ook bekijken wat wij zoal in 3D op hebben geleverd. Hierdoor krijgt u misschien nog meer inspiratie en duidelijker wat uw wensen zijn van.

Contact opnemen met All-in crystal

U kunt altijd contact opnemen met ons voor een bestelling, maar ook als u vooraf meer informatie wilt staan wij u graag te woord. Wij van All-in crystal staan voor u klaar. Alles kan online geregeld worden, maar wanneer u liever niet alles online regelt kunt u ook persoonlijk langskomen bij onze studio in Ootmarsum. Ook in de avonden en in de weekenden informeren wij u graag over de mogelijkheden van foto in glas van All-in crystal. Ook kan er geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd. Wanneer er van een product meerdere stuks af worden genomen geven wij u een mooie korting. Deze kunnen wij u direct aanbieden en van tevoren kunnen wij u ook aangeven wat de opties zijn als u spoedbestellingen heeft.