Bedrijfslogo in Glas

Uw logo of foto in kristal glas

Vele bedrijven en verenigingen hebben voor een jubileum, award, fusie of productpresentatie een relatiegeschenk in kristal glas laten maken. Indien u een 3D object of logo wilt laten ontwerpen adviseren wij u graag. Bij levering van meerdere stuks kunnen wij u een aantrekkelijk korting bieden.

Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Persoonlijk Advies
Foto in glas Erasmus Rotterdam Promovendi

Erasmus University Rotterdam

Promoveren aan de Erasmus University Rotterdam is een bijzonder gedenkwaardig moment. All-in Crystal heeft hiervoor samen met EUR een persoonlijk kristal ontworpen om uit te reiken aan promovendi. Naast het EUR logo en 3D afbeelding van Erasmus wordt elk kristal voorzien van de naam van de promovendus, datum en onderwerp van de promotie.

Klik hier voor Relatiegeschenk Blok
Foto in glas Eurol oil

Eurol Lubricants

Voor haar dealer van het jaar award heeft Eurol gekozen voor een robuust kubus model. Door het logo naar 3D te ontwerpen is een waardevol relatiegeschenk ontstaan.

Klik hier voor Relatiegeschenk Kubus
Foto in glas logo MTSA blok

MTSA Technopower

Bij MTSA Technopower gaat het om het ontwerpen en bouwen van klantspecifieke apparaten installaties en machines. Deze ontwerpen zijn uniek en zeer geschikt om in 3D in kristalglas te laseren. Een perfect relatiegeschenk bij afronding van een nieuw project. Heeft u een 3D bestand (OBJ, DXF, STEP) van een object dan laseren wij deze in volledig 3D in kristal glas.

Klik hier voor Relatiegeschenk Blok
Foto in glas University of Twente Da Vinci Helicopter

University of Twente

De opleiding Advanced Technology Bachelor of Science brengt een breed scala aan wetenschappelijke en technische disciplines samen. Hoe leuk is het dan om als University of Twente bij het afstuderen een geschenk te geven waarbij lasertechniek wordt gebruikt om een 3D afbeelding van Da Vinci in kristal glas te creeëren.

Klik hier voor Relatiegeschenk Blok
Foto in glas Triatlon Vroomshoop De Haere

De Haere Triatlon Vroomshoop

Een groots evenement als de De Haere Triatlon Vroomshoop kan niet worden georganiseerd zonder de inzet van vele vrijwilligers. Zij waarderen dit door het uitreiken van een kristal Landscape met verenigingslogo en een persoonlijke tekst. De modellen Landscape en Laddershape zijn er in verschillende formaten en daardoor ook geschikt als wedstrijdbokaal.

Klik hier voor Relatiegeschenk Landscape
Foto in glas muziekvereniging instrument

Muziekvereniging St. Caecilia America

Muziekvereniging St. Caecilia uit America beschikt over enthousiaste leden. Voor het 70-jarig jubileum van een van de fanfare leden heeft All-in Crystal een unieke herinnering ontworpen. Midden in het kristalglas Blok 130 is het muziekinstrument van de jubilaris in volledig 3D gelaserd. Gecombineerd met het logo van de vereninging en een persoonlijke tekst. U wilt een ander instrument in glas? Vraag naar de mogelijkheden.

Klik hier voor Relatiegeschenk Blok
Foto in glas blok ministerie defensie

DC HR Ministerie van Defensie

Het DienstenCentrum Human Resources (DC HR) is het aanspreekpunt op het gebied van P&O-regelgeving. Het DC HR zorgt er voor dat alle Defensiemedewerkers krijgen waar ze recht op hebben. En daar hoort ook een kristal afscheid geschenk van All-in Crysal bij. 'Good Goan' is Twents voor: het ga je goed!

Klik hier voor Relatiegeschenk Blok
Foto in glas Adviespartners

A&A Adviespartners

De adviseurs van A&A Adviespartners geven adviezen over financiële gevolgen bij gebeurtenissen in uw leven zoals trouwen/samenwonen, pensioen of overlijden. Voor een 10 jarig jubileum lieten zij ter herinnering een mooi kristal geschenk maken met bedrijfslogo en tekst.

Klik hier voor Relatiegeschenk Brick
Foto in glas erasmus Globe

Mastergeschenk Erasmus School of Economics Rotterdam

Afstuderen aan de Erasmus School of Economics in Rotterdam is een bijzonder mooie prestatie. Daarom reikt ESE naast een wereldwijd te gebruiken diploma ook een waardevolle herinnering uit van All-in Crystal. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor een persoonlijk geschenk in een grotere oplage.

Klik hier voor een grotere afbeelding
Foto in glas Transportbedrijf Vrachtwagen Oldtimer

Transportbedrijf - Chauffeur

Een chauffeur heeft maar één grote liefde en dat is zijn truck. Laat de trots van uw chauffeur laseren in kristal glas voor een jubileum of pensioen. In combinatie met bedrijgslogo, vrachtwagen beeldmerk en een persoonlijke tekst een prachtig geschenk.

Klik hier voor Relatiegeschenk Blok
Foto in glas NS Openbaar Vervoer OV

NS Openbaar Vervoer

Voor de afronding van een succesvol project koos de Nederlandse Spoorwegen voor een 3D 'thumps up' en NS bedrijfslogo in een blok van kristal glas.

Klik hier voor Relatiegeschenk Blok