Over All-in Crystal

We beschikken over geavanceerde lasermachines waarmee we afbeeldingen, foto’s en tekst kraakhelder in een hoge kwaliteit kristal glas kunnen laseren. Wij graveren dus niet óp het glas, maar laseren uw foto ín het glas. De laserstraal maakt kleine brandpunten midden in het massieve kristal glas zonder daarbij de buiten kant van het glas te beschadigen. Al deze punten samen vormen uw afbeelding. De afbeeldingen kunnen alleen gelaserd worden in het door ons aangeboden assortiment kristal glas, in zowel 2D als 3D.

2D
Gewone foto’s verkleuren in de loop der jaren, uw foto in glas behoudt zijn kwaliteit voor altijd! De door u aangeleverde foto wordt scherp en als een plat geheel afgebeeld. Voorwaarde daarbij is wel dat u een scherpe originele foto aanlevert. Mocht u een foto aanleveren welke niet goed uit zal komen in het kristal, dan nemen wij altijd eerst contact met u op. Indien nodig bewerken wij, volledig kosteloos, uw foto digitaal voor een beter resultaat of tot een passend formaat.

3D
Wilt u graag uw foto driedimensionaal laten laseren? Ook dat is mogelijk. Wij bewerken uw gewone foto waardoor er vanaf de zijkant gezien een silhouet ontstaat. Hierdoor krijgt de afbeelding meer diepte en wordt 'levendiger'. Dit is toe te passen op zowel mensen als dieren. Het beste resultaat wordt verkregen van een foto waarop het gezicht vanuit het vooraanzicht gefotografeerd is. Ga naar de pagina 'van 2D naar 3D' voor een 3D foto in kristalglas.

Wanneer u een 3D object of logo wilt laten ontwerpen adviseren wij u graag. Neem daarvoor contact met ons op.

Heeft u met betrekking tot uw bestelling nog speciale wensen dan kunt u deze kenbaar maken via een mail naar info@all-incrystal.nl. Ook voor vragen mag u altijd contact met ons opnemen.

U wilt liever niet on-line bestellen, maar komt graag persoonlijk langs bij onze studio in Ootmarsum? Ook dat kan! Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Ook ’s avonds of in het weekend adviseren wij u graag over onze mogelijkheden.