Verzending & betaling

Levertijd

Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen afgeleverd. Nadat wij uw gegevens, foto en betaling hebben ontvangen gaan wij voor u aan de slag. Uw foto in glas wordt vervolgens via PostNL bij u afgeleverd. U wilt het graag sneller? Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheid voor een spoedlevering af te stemmen. Deze service is gratis. U kunt het kristal ook op afspraak afhalen bij onze studio in Ootmarsum.

Bezorgen

Wij werken met PostNL voor de verzending van uw bestelling. Het pakket wordt door PostNL bezorgd op het door u aangegeven afleveradres. Zodra wij uw bestelling hebben aangeboden bij PostNL ontvangt u automatisch een email met daarin een track & tracenummer. Hiermee kunt de bezorgstatus van uw pakket via PostNL volgen. Uw kristal wordt door ons zorgvuldig verpakt voor verzending.

Betalen

U kunt bij ons gemakkelijk en veilig betalen via de betaalmethoden die onderaan deze website genoemd staan. De winkelwagen leidt u hier automatisch doorheen.

Retourneren

Uw foto in glas wordt speciaal voor u vervaardigd en kan niet retour worden genomen. Daarmee valt deze buiten het herroepingsrecht (zie artikel 10 van de algemene voorwaarden).

Het kan echter voorkomen dat ondanks onze controle uw foto in glas niet aan de eisen voldoet omdat deze een productiefout, een kras of een barst bevat welke niet door ons is opgemerkt. Neem dan contact met ons op.