Aandenken overleden huisdier

Herdenk uw overleden huisdier met een gepersonaliseerd aandenken van All-in Crystal

Een huisdier is voor veel mensen hun beste vriend en het verlies van een hond, kat of ander dier komt dan ook erg hard aan. Zonder hun maatje voelen ze zich vaak eenzaam en het gemis is groot. Een aandenken voor een overleden huisdier is dan ook een mooie manier om een blijvende herinnering te creëren en de persoon in kwestie een hart onder de riem te steken.

Een gepersonaliseerd aandenken voor een overleden huisdier biedt enorm veel steun

Afscheid nemen van een huisdier is een emotionele gebeurtenis. Een uniek aandenken voor een overleden hond of ander huisdier helpt enorm bij het verwerken van het verlies. Een gepersonaliseerd aandenken zorgt er namelijk voor dat alle mooie herinneringen gekoesterd worden. U houdt de herinnering aan uw trouwe maatje levend, waardoor u het gevoel krijgt dat u toch niet helemaal alleen bent.

Ook als vrienden of familie een huisdier verliezen, is het een goed idee om een bijzonder aandenken te laten maken. Op deze manier biedt u hen de nodige troost en laat u weten dat u op elk moment voor hen klaarstaat.

Een gepersonaliseerd aandenken voor een overleden huisdier vindt u bij All-in Crystal

Bij All-in Crystal kan u de lievelingsfoto van uw hond, kat of ander huisdier op een unieke manier vereeuwigen. U kan de foto namelijk in mooie 3D modellen laten laseren. We beschikken over prachtige blokmodellen van hoogstaand kristal glas. Onze geavanceerde lasermachines zorgen ervoor dat de foto diepte krijgt en dat er een levendig silhouet gecreëerd wordt. Naast de foto kan u trouwens ook een tekst op het aandenken plaatsen. Op deze manier zorgt u voor een extra persoonlijk effect en wordt uw huisdier op een bijzondere manier herdacht.

Bestel nu uw 3D foto's in glas bij All-in Crystal!

All-in Crystal is een expert in 2D en 3D foto’s in glas. We werken met speciale lasermachines die elke foto of tekst kraakhelder in kristalglas graveren. De klant staat centraal bij ons en we stellen ons dan ook erg flexibel op. We werken zowel met standaardmodellen als met ontwerpen op maat. Elk aandenken wordt bovendien snel en in een luxe verpakking geleverd. Een 3D aandenken van All-in Crystal is dan ook een uitstekende manier een blijvende herinnering van uw overleden huisdier te creëren.