Cadeau voor iemand die met pensioen gaat

Neem op een unieke manier afscheid van iemand die met pensioen gaat

Een collega die met pensioen gaat, verdient een uniek aandenken. Jullie hebben namelijk jarenlang samengewerkt en u wilt uw collega op een mooie manier bedanken voor de leuke tijd. Bij All-in Crystal hebben we daarom gezorgd voor gepersonaliseerde cadeaus voor iemand die met pensioen gaat, zodat het zeker een onvergetelijk afscheid wordt.

Geef een cadeau aan iemand die met pensioen gaat

Een collega die met pensioen gaat, kampt vaak met een dubbel gevoel. Langs de ene kant kijkt hij of zijn uit naar de start van een nieuw hoofdstuk, maar langs de andere kant moet er natuurlijk afscheid genomen worden van het werkzame leven. Met een uniek cadeau voor iemand die met pensioen gaat, geeft u aan hoezeer uw collega in het bedrijf gemist gaat worden. Ook als werkgever is het belangrijk om voor een bijzonder cadeau te zorgen. Op deze manier geeft u een blijk van respect en bedankt u de werknemer op een speciale manier voor de jarenlange trouwe inzet.

Een bijzonder en gepersonaliseerd cadeau van All-in Crystal

Voor een uniek en gepersonaliseerd cadeau voor iemand met pensioen gaat, bent u bij All-in Crystal aan het juiste adres. We beschikken namelijk over verschillende 3D modellen in glas. Elk model bestaat uit hoogstaand kristalglas waarin we logo’s, teksten of zelfs foto's laseren. Zo kan u bijvoorbeeld voor een prachtig rechthoekig model met het logo van het bedrijf kiezen of kan u de data van de eerste en de laatste werkdag op een blokmodel laten laseren. Met een cadeau van All-in Crystal zorgt u dan ook voor een bijzonder en uniek aandenken voor iemand die met pensioen gaat.

Een expert in 2D en 3D foto's in glas

Bij All-in Crystal hebben we ons gespecialiseerd in 2D en 3D foto's in glas. We beschikken over moderne machines die foto’s en logo’s kraakhelder in hoogstaand kristalglas laseren. We willen iedereen zo goed mogelijk van dienst zijn en we stellen ons dan ook uiterst flexibel op. We beschikken niet alleen over standaard modellen, ook voor maatwerk kan u zonder problemen bij ons terecht.

Gaat uw collega of werknemer met pensioen en wilt u een uniek aandenken laten ontwerpen? Contacteer onze specialisten dan meteen en samen ontwerpen we een uniek en gepersonaliseerd cadeau voor iemand die met pensioen gaat.