Herdenkings cadeau

Toon uw medeleven met een prachtig herdenkings cadeau van kristal glas

Vrienden of familie die een naaste verliezen, gaan een moeilijke en emotionele periode tegemoet. Om uw medeleven te betuigen en hen wat troost te bieden, kan u voor een mooi herdenkings cadeau zorgen. Een herdenkings cadeau is namelijk een prachtige manier om een dierbare voor altijd dicht bij je te hebben.

Kies voor een persoonlijk herdenkings cadeau met een foto

Een gepersonaliseerd herdenkings cadeau is een bijzondere manier om een dierbare te eren. Een foto van de overledene zorgt ervoor dat er voortdurend mooie herinneringen worden opgehaald en dat de persoon in kwestie nooit vergeten wordt. Een herdenkings cadeau is dan ook een mooi gebaar als u iemand een hart onder de riem wilt steken. Op deze manier laat u weten dat u op elk moment voor hem of haar klaarstaat en toont u uw medeleven op een unieke manier.

Een herdenkings cadeau van glas vindt u bij All-in Crystal

Bent u op zoek naar een uniek gepersonaliseerd cadeau bij overlijden? Dan bent u bij All-in Crystal aan het juiste adres. We beschikken namelijk over verschillende 3D modellen ter nagedachtenis van uw dierbare. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 3D foto in glas met een waxinehouder. De foto van de overledene wordt in kristalglas gelaserd, zodat er een levendig en erg realistisch portret gecreëerd wordt. Verder kunt u de 3D foto combineren met een prachtige mini-urn. Dit model heeft bovendien een ashouder die u ook als vaas kan gebruiken, waardoor u het geheel met een mooie bloem kunt verfraaien. Tenslotte hebt u de mogelijkheid om elke foto op een lichtplateau te plaatsen en zorgt u zo voor een mooie en unieke presentatie.

All-in Crystal: specialist in 2D en 3D foto's in glas

Bij All-in Crystal hebben we ons gespecialiseerd in 2D en 3D foto’s in glas. We stellen ons erg flexibel op en onze mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Naast de standaard modellen bieden we ook maatwerk aan, zodat u een aandenken kan ontwerpen dat volledig bij uw eisen en wensen aansluit.

All-in Crystal beschikt over een vakkundig team dat op elk moment voor u klaarstaat. Elke foto wordt gratis bewerkt, zodat er steeds een prachtig eindresultaat bereikt wordt. Tenslotte zorgen we voor een snelle en gratis levering en zijn ook spoedbestellingen mogelijk. Een herdenkings cadeau in glas van All-in Crystal is een uitstekende keuze om een mooie nagedachtenis te creëren.