Troostcadeau bij overlijden

Een gepersonaliseerd troostcadeau bij overlijden is een prachtige manier om uw steun te betuigen

Vroeg of laat krijgt iedereen wel eens met een overlijden in zijn naaste omgeving te maken. Om de nabestaanden te steunen en om uw medeleven te betuigen, is een troostcadeau een erg mooi gebaar. Een troostcadeau bij overlijden is namelijk een prachtige manier om, zonder woorden, aan uw vrienden, familie of collega’s te laten weten dat u altijd voor hen klaarstaat.

Een uniek en gepersonaliseerd troostcadeau bij overlijden

Een troostcadeau bij overlijden is erg persoonlijk, zowel voor de gever als voor de ontvanger. Een troostcadeau met een foto van de overledene is dan ook een mooi gebaar om iemand een hart onder de riem te steken. De foto zorgt ervoor dat er voortdurend mooie herinneringen opgehaald worden en dat de overledene steeds aanwezig is. Een gepersonaliseerd troostcadeau bij overlijden is een prachtige en symbolische manier om een dierbare te eren. Bovendien kan deze nagedachtenis de nabestaanden veel troost bieden en helpt het cadeau hen dan ook enorm tijdens het rouwproces.

Een uniek troostcadeau bij overlijden vindt u bij All-in Crystal

Hebt u een mooie foto van een overledene en wilt u deze graag verwerken in een troostcadeau bij overlijden? Dan zit u goed bij All-in Crystal. In ons assortiment vindt u namelijk diverse 3D modellen die u kan gebruiken om een dierbare te eren. Zo beschikken we bijvoorbeeld over een 3D fotohouder met een mini-urn of een 3D foto in glas met waxinehouder. Elk model bestaat uit hoogstaand kristalglas, waardoor de foto zijn kwaliteit voor altijd behoudt. We zorgen er steeds voor dat de foto erg gedetailleerd in het kristalglas gelaserd wordt. Op deze manier krijgt de afbeelding meer diepte en creëren we een realistisch en levendig silhouet. Bovendien kan u elk model op een prachtig lichtplateau plaatsen en zorgt u zo voor een bijzondere en mooie sfeer.

Bestel nu uw 2D of 3D foto in glas bij All-in Crystal

All-in Crystal zorgt voor unieke 2D en 3D foto’s in glas. We beschikken namelijk over geavanceerde lasermachines die voor een prachtig en realistisch eindresultaat zorgen. Naast de standaard modellen kan u ook voor maatwerk bij ons terecht. Ons team staat verder op elk moment voor u klaar. We luisteren aandacht naar uw eisen en we ontwerpen vervolgens een aandenken dat volledig bij uw persoonlijke voorkeuren aansluit. Tenslotte zorgen we voor een zeer snelle en gratis levering. Een uniek en gepersonaliseerd troostcadeau bij overlijden van All-in Crystal is dan ook een uitstekende keuze om een dierbare symbolisch te eren.